Velkommen til Festiviteten Catering


Vi kan levere mat til alle anledninger og arrangementer i Telemark. Vi holder til i Festiviteten midt i Skien sentrum, hvor vi kan servere mat i fantastiske omgivelser i Festivitetens festsaler, eller ut av kjøkken til ditt selskap eller arrangement. Du velger fra vår innholdsrike meny hvor alt leveres fra eget kjøkken til konkurransedyktige priser. Vår Fantastiske kokk, David Valencia har mange års erfaring fra alle verdens kjøkken og ingen utfordring er for stor. David legger hele sin sjel i hver eneste rett som forlater vårt kjøkken for å servere deg de mest utrolige smaker.

Gled deg, du får

Festmat i Teten på Festiviteten.

Velg fra våre våre menyer under, eller kom med ditt ønske til kokken.


 


Alle rettene er angitt i pris per kuvert. 
Minimumbestilling er 10 kuverter.


Hovedretter


Okse indrefilet
Et flott stykke okse indrefilet stekt etter ditt ønske.
Serveres med friske ovnstekte grønnsaker og poteter og saus etter ønske.
 Velg mellom bernaise eller rødvinsaus
kr 275,-

Black & White
Indrefilet av okse og svin servert med friske ovnsbakte grønnsaker, champingnon, asparges og kremet rosepeppersaus.
kr 250,-

Filet Mignon
Servert med green pepper sauce og fylte paprika
265,-

Klassisk oksestek
Helstekt og skivet oksestek med kokte grønnsaker, tyttebær og brun saus eller sky.
265,-


Indrefilet av Hjort
Servert med cognacsaus, sauterte rotgrønnsaker

290,-

Breiflabb a la Marinera
Breiflabb i spansk hvitvinssaus
220,-

Lettsaltet Torsk
Nykokt lettsaltet torsk serveres med kokte gulrøtter, hvit saus og smeltet smør
En klassisk slager 
220,-

Grillet Hummer
Toppet med trøffelsmør servert med sauterte rotgrønnsaker
240,-

Alle Hovedrettene kommer med valgfrie poteter. Velg blandt:
Dampede poteter, Saltbakte poteter, Fløtegratinerte poteter eller
Patatas a lo Pobre (Skivede poteter tilberedt i olivenolje sammen med løk og paprika. en spansk klassiker)