Velkommen til Festiviteten Catering


Vi kan levere mat til alle anledninger og arrangementer i Telemark. Vi holder til i Festiviteten midt i Skien sentrum, hvor vi kan servere mat i fantastiske omgivelser i Festivitetens festsaler, eller ut av kjøkken til ditt selskap eller arrangement. Du velger fra vår innholdsrike meny hvor alt leveres fra eget kjøkken til konkurransedyktige priser. Vår Fantastiske kokk, David Valencia har mange års erfaring fra alle verdens kjøkken og ingen utfordring er for stor. David legger hele sin sjel i hver eneste rett som forlater vårt kjøkken for å servere deg de mest utrolige smaker.

Gled deg, du får

Festmat i Teten på Festiviteten.

Velg fra våre våre menyer under, eller kom med ditt ønske til kokken.


 


Forrett top


Alle rettene er angitt i pris per kuvert. 
Minimumbestilling er 10 kuverter.


Forretter




Grillet asparges rullet i Serranoskinke
Toppet med olivenolje og olivensalt
90,-



Kamskjell Thermidor
Kamskjell gratinert i Thermidorsaus servert på en terte
90,-



Confitert Laks
Servert med rotgrønnsakspuré og en fyldig kastanjenøttsaus
90,-



Oksecarpaccio
Løvtynne skiver av oksefilet med pinjekjerner, parmesanflak, creme fraiche og honning
kr 120,-



Reker Ceviche
Reker marinert i sitrusmarinade servert i en halv avokado toppet med granateplekjerner
95,- 



Klassisk Rekecoctail
 med reker, salat og rosmarinsaus
Pyntet med olivenspyd og lime
85,-



Hvitløksmarinerte Scampi
Severes med salat og strimlede grønnsaker
95,-



Blåskjell
Blåskjell dampede i kokkens hemmelige hvitvinskomposisjon
110,-


Alle rettene kan leveres med våre nybakte rundstykker og smør mot et tillegg på 25,- per kuvert.