Velkommen til Festiviteten Catering


Vi kan levere mat til alle anledninger og arrangementer i Telemark. Vi holder til i Festiviteten midt i Skien sentrum, hvor vi kan servere mat i fantastiske omgivelser i Festivitetens festsaler, eller ut av kjøkken til ditt selskap eller arrangement. Du velger fra vår innholdsrike meny hvor alt leveres fra eget kjøkken til konkurransedyktige priser. Vår Fantastiske kokk, David Valencia har mange års erfaring fra alle verdens kjøkken og ingen utfordring er for stor. David legger hele sin sjel i hver eneste rett som forlater vårt kjøkken for å servere deg de mest utrolige smaker.

Gled deg, du får

Festmat i Teten på Festiviteten.

Velg fra våre våre menyer under, eller kom med ditt ønske til kokken.


 
Om Oss

Festiviteten Catering as er et nyetablert selkap beliggende i Festiviteten midt i Skien sentrum. Her har vi et stort moderne produksjonskjøkken med det mest moderne utstyret. Vi leverer mat til alle selskaper i Festiviteten hvor bare det beste er godt nok. Den samme kvaliteten vil vi også levere til alle andre selskaper i Telemark og for oss er ingen selskaper for store og ingen selskaper for små. Ønsker du enkel mat til et møte eller festmiddag til flere hundre lover vi deg samme kvalitet og service. Vi leverer til både private, offentlige og bedrifter til hyggelige priser. Se vår meny eller be om tilbud på hva du måtte ønske.

Mat festival 2013


Vår masterchef David Valencia har bred international erfaring og en kjøkkenets magiker med smaker. Vi lover deg derfor det aller beste når du får mat fra oss. David har mange års erfaring fra store internationale kjøkken, men det er det hjemmelagede og gode smaker som står i høysetet. Derfor er alle våre retter laget fra bunnen på vårt kjøkken.